torsdag 21 maj 2009

Så blev hallen


Äntligen börjar hallen likna en hall igen! Och den blev ... vit. Det har blivit mycket ljusare och det är skönt att vara av med den orange tapeten med alla dess defekter. Jag är mycket nöjd. Som vanligt så återstår en del detaljer innan det är helt färdigt - en bräda under trappan, lite färg här och där, en ny gardinstång och några lister. Annars så!

Vi ska byta tyget på vår tyglampa till något färggladare när jag hittar en lämplig kandidat. Det vita tyget passade bra mot den orange tapeten, som man kan se här, men nu behövs det en färgklick.


Hallväggen har kommit i kapp trapprenoveringen som vi företog oss för några månader sedan. Jämför med bilderna här. En viss skillnad, va? Men tänk att man glömmer bort så fort hur det såg ut. Tur att det åtminstone finns några före-bilder.


Expediten som vi köpte har vi modifierat så den ska passa in i det annars hopplösa utrymmet under trappan. En idé som egentligen satte igång hela hallprojektet från början. Sambon har gjort modifieringen och resultatet är över förväntan, i synnerhet som de där tjocka sidorna på expediten är ihåliga och inte helt lätta att laga när man sågat i dem.

Sambon var däremot inte helt förtjust över att jag sorterade pocketböckerna efter färg ... Men det ser ju så mycket bättre ut så.

1 kommentar:

Per sa...

Riktigt snyggt!