söndag 28 april 2013

52 veckor - vecka 17 (22-28/4)



Den här veckan gjorde jag min sista vecka på det gamla jobbet och ser fram emot att börja ett nytt jobb på måndag. Det ska bli skönt eftersom jag varit tvungen att pendla över en timme med bil enkel väg varje dag de senaste veckorna och det blir lite slitsamt i längden. Nu har jag nya utmaningar att se fram emot!

På lördagen flydde vi åskmolnen och haglet inåt land och tog oss ut till solen på Marstrand. Så här års börjar jag längta ut till kusten och säkert många med mig. Blå himmel, blått hav och bohuslänska granitklippor. Oslagbart!

Idag (söndag) har vi ätit god 5-rätters buffémat och blivit proppmätta, sedan tittade vi på barnvagnar inne i stan. Det var meningen att vi skulle komma ut och promenera lite också men det blev mest en kort sväng för att titta på vitsipporna som precis slagit ut. Våra egna krokusar har också äntligen tittat fram. De står skuggigt och brukar vara sena men i år är de lite väl ynkliga tycker jag. Rådjuren har festat på tulpanerna så några sådana har vi inte att se fram emot.

Inga kommentarer: