måndag 21 januari 2013

52 veckor - vecka 3 (14/1-20/1)

Ännu en lugn vecka då jag inte känt mig på topp. Jag har haft en besvärlig hosta som varit särskild jobbig på nätterna. En hel del måsten har skjutits på framtiden. Det roligaste har varit att sonen har fått en ny liten kusin och han är inte längre yngst i släkten.

Sambons projekt den här veckan (förutom att färdigställa sitt pussel) har varit att installera en mediecentral i vårt sovrum. Det har blivit en del turer för att handla komponenter, bland annat en 40-tums platt-tv som fick ersätta tjock-tvn vi hade där sen innan. Nätverksuppkoppling är ett måste och det trådlösa nätverket räckte inte så sambon fick dra kabel från arbetsrummet. För att den inte skulle synas så drog han den bakom listerna i taket. Det blev en del borrade hål genom väggarna, som tack och lov inte kommer att synas. Nu kan vi titta på allt som finns på datorn även i sovrummet, vilket inte är så dumt.

Efter ännu en gråmulen vecka lättade det äntligen upp på lördagen och blev vackert väder med blå himmel. Jag passade på att fotografera flygande fåglar, vilket kräver sitt väder. Det var riktigt kallt och vi stod inte ut så länge ute vid sjön.

Sonen är rolig så fort han får tag i något av våra dricksglas. Vi brukar dricka kolsyrat vatten och det dricker han trots att han inte verkar tycka att det är särskilt gott, av minen att döma. Han tycker att det är jätteroligt att dricka ur glasen och gör små pauser när han flinar lyckligt innan han dyker på glaset igen.

Allt fler leksaker har samlats på golvet och speciellt på golvet i arbetsrummet. Det är en färgglad röra lite överallt. Idag plockade jag upp det mesta, sonen behöver ju faktiskt inte leka med allt på en gång.

Inga kommentarer: