lördag 5 december 2009

Idol 2009 semifinal


Igår var vi i Scandinavium tillsammans med 11 200 andra personer och såg på semifinalen i Idol 2009. Det var riktigt roligt att vara på plats och känna publikens entusiasm och sjunga med i låtarna. Bilderna är tyvärr tagna med en mobiltelefon och riktigt usla men de kanske ger någon uppfattning om var någonstans vi satt. Vi hade inte de bästa platserna men det var rätt okej ändå. Oväntat bra ljud och fantastisk stämning!

Tove, Erik och Calle var alla tre riktigt bra och jag kunde inte bestämma mig för vilka jag ville se i finalen. Bästa numren var Calles Walking in Memphis och definitivt när Erik rockade loss i Iron Maidens Run to the hills. Då skrålade jag på ordentligt. Vi fick dessutom uppträdanden av de senast utröstade i reklampauserna, Mariette, Eddie, Reza och Rabih.

När Tove sjöng sin andra låt uppmanade studiomannen publiken att lysa med mobiltelefonerna och det var riktigt effektfullt med alla småljus här och var i ett nersläckt Scandinavium. Det ska bilden nedan illustrera även om den, som sagt, är usel.

Inga kommentarer: