söndag 19 juli 2009

Fototriss: Smultronställe


Veckans Fototriss har temat Smultronställe och det blir därmed första gången som jag inte använder dagsfärska bilder. Mitt smultronställe är nämligen den Bohusländska skärgården, där man åker ut med sin båt, lägger till vid en liten kobbe någonstans och sedan badar, snorklar, solar, fikar och bara mår bra.

Vädret idag tillåter inte riktigt sådana aktiviteter men för två veckor sedan hälsade vi på mina föräldrar och hade en underbar dag.



13 kommentarer:

Anonym sa...

fina bilder

Nilla sa...

Bra val! Västkusten är bäst!

Lissen sa...

Sommar och havet det är smultronkänsla. Fina bilder!
Ha det gott!

Erik "Semlan" sa...

Ser väldigt trevligt ut :-) Knepigt välja foto. Men det första är annorlunda (även om fyren på trean är snygg) så jag väljer det. Hoppas vädret snart ger dig tillåtelse besöka öarna igen ;-)

Jenny sa...

Vilka underbara bilder! Första och sista bilden är ju helt underbara. Västkusten är vacker.

Mia sa...

Havet ÄR underbart!!

Photos by Storm sa...

Fina västkustbilder. Jag gillade särskilt bilden på fyren väldigt mycket, bra perspektiv. Förstår att ni också har trist väder idag så du gjorde nog rätt i att välja arkivet/Lis

Bokmalen sa...

Härliga bilder!! Blir extra inspirerad då vi ska tillbringa en vecka på västkusten snart!! ;)
Kramen, Maria

Amanda sa...

Härligt att få se Bohuskusten, ditt smultronställe är vackert. Vilken frihet du beskriver. Att med egen båt kunna ta sig ut till en vacker plats, som ligger nära.
/Amanda

Kerstin sa...

Vilken fin triss. Att vara vid havet är rena paradiset.
Ha en fin dag.

Linda sa...

vilka fina och härliga bilder. min favorit blev första bilden:)

Jah Hollis sa...

Det ser jättefint ut på dina snygga bilder. Jag gillar speciellt den lilla (?) fyren på klipporna. Det är mycket havs- och skärgårdskänsla i den.

Majsan sa...

Bohuslän är nog något av det vackraste Västkusten kan erbjuda. Jag är född och uppvuxen i Lysekil (bodde där tills jag var 6 år) Var tillbaka där för en vecka sedan (se blogg i kategori Roadtrip)

Härliga bilder!