måndag 18 mars 2013

52 veckor - vecka 10 (4-10/3)



Vecka 10 avslutade vi med en födelsedagsfest. Vi firade hela vår lilla familj på samma gång eftersom vi alla fyller år inom en månad. Vi hade spanskt tema på kvällen, eftersom vi längtar tillbaka till Menorca, och bjöd på sangria, tapas och crema catalana.

Kommer jag ihåg de tapas vi hade så var det: bruschetta (till förrätt/entré), inlagd vitlök, vitlöksmarinerade oliver, grillad squash med vitlöksolja, grillad sparris med parmesan, rödbetssallad med fetaost, saltkokta kanariska potatisar med mojo rojo-sås, tzayspett, fyllda champinjoner, shrimp popcorn, manchego-ost samt grönsallad. Det som blev mest populärt var faktiskt de saltkokta potatisarna - billigt och bra!

Vi fick jättefina presenter, bland annat en wok komplett med innehåll, badbomber, en chokladask, en kastrull ur Le Creuset toughened-serie, en Kärcher fönstertvätt (de flesta av våra fönster är nu skinande rena!), en jättefin makrill i keramik, ett par örhängen till mig och t-shirtar till sambon. Lillkillen fick fina kläder och en aktivitetslåda som han ägnat en hel del tid åt.

Inga kommentarer: