måndag 25 februari 2013

52 veckor - vecka 8 (18-24/2)



Förra veckan började inte så bra men slutade desto bättre. Jag var utslagen av magsjuka och den jetlaggade sambon fick ta hand om en gnällig, förkyld son efter 40 timmars sömnlös resa. Ingen höjdare för någon av oss. Sambon röjde ur ett skåp i tv-bänken som sonen alltid vill öppna och lillkillen undersökte skåpet grundligt. Tur det inte var en port till Narnia.

Slutet av veckan blev bättre när vi hämtat oss och var bjudna på fest hos min bror och hans fru. Vi blev bjudna på god mat, bland annat sashimisallad, friterade "soft-shell crabs", Buddha's delight och Crème Brûlée, vi tittade på melodifestivalen och sedan tittade vi på gamla bilder från när mina syskon var små. Inte förrän 3.30 var vi hemma igen och kunde krypa ner i sängen.

Dagen därpå var det sambons födelsedag och han fick sova länge men vid halv tolv väckte vi honom med födelsedagssång och frukostbricka på sängen. Sonen ville slita upp paketen på en gång så han fick öppna, annars skulle han blivit tokig. Än så länge är inte innehållet lika intressant. Sambon fick en gasbrännare och läsplattan Kindle så nu slipper han dra med sig pocketböcker på sina resor.

Det var en vacker dag så vi passade på att ta en kylslagen promenad i grannskapet. Det ska bli skönt med vår!

Inga kommentarer: